dilluns, 24 de desembre del 2018

TALLER D'EXPERIMENTACIÓ I JOC LLIURE

Hola famílies!

El dimecres 19 de desembre tots els nens i nenes de la llar, famílies i educadores vam poder compartir un matí d'allò més divertit.

El Pajaro jocs amb les seves estructures i materials de fusta va convertir el pati de la llar en un espai d'experimentació i joc lliure ben diferent de l'habitual.
Es van muntar diferents ambients, cadascun d'ells pensat per acostar als infants a un món de sensacions on ells en són els protagonistes. 

Al pati dels nadons s'hi trobava la zona de relaxació, un espai envoltat de grans coixins que convidava a un joc més tranquil.
Al pati dels grans hi havia una zona amb estructures de psicomotricitat: cubs, triangles de diferents mides, trapezis, un semicercle, rampes, troncs de fusta de diferents grandàries... en definitiva, un espai de jocs de moviment.
També hi havia una zona de jocs sensorials, amb balances, un cistell ple de pedres, peces de suro…
Una altra zona era la de creació lliure, amb blocs de suro, planxes i peces de fusta natural de diferents mides i formes...
I per últim, la zona estrella, la del sorral de cereals, amb dos caixons de fusta plens de blat de moro i diversos estris per poder fer transvasaments.

A continuació us deixem un tastet d'aquesta proposta en família.


























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada