dimecres, 2 de maig del 2018

SETMANA DE LES FAMÍLIES

Hola famílies!

Durant la setmana del 16 al 20 d'abril, vam celebrar la setmana de les famílies. Gràcies a la col·laboració de les famílies que van poder participar-hi, vam gaudir d'uns dies plens de bons moments i rialles.


Algunes famílies de l'espai mandarina van tocar instruments, d'altres van cantar cançons i d'altres explicaren contes. Els infants estaven molt atents i hi van participar molt, sobretot quan les cançons que interpretaven les famílies permetien fer gestos amb el cos.





Dues mares de l'espai verd van explicar un conte amb titelles (segur que mirant la foto endevinareu de quin conte parlem). Els nens i nenes en van gaudir moltíssim. Els gestos, les rialles i les seves expressions ho demostraven. Després, vam sortir al pati i les mares van pintar la cara d'aquells infants que s'hi apropaven.



Diferents familiars de l'espai blau van tocar instruments de música i els hi van mostrar als infants. Altres famílies van venir a explicar contes i a fer activitats d'enganxar paperets.





I per concloure aquesta setmana tan especial, les educadores van representar la Llegenda de Sant Jordi amb titelles per a tots els nens i nenes de la llar.

"Temps era temps, en un país molt llunyà vivia un drac a dalt d'una muntanya..." En sentir aquesta frase, els nens i nenes van fer silenci de cop i es van endisar en un món ple de fantasia...




MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ I IMPLICACIÓ!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada