dimarts, 28 de novembre del 2017

PROPOSTES DE NOVEMBRE

Hola famílies!

Paper de cel·lofana, pa ratllat, sorra i petxines o fulles seques han estat algunes de les propostes amb què els nens i nenes més petits de la llar han experimentat durant aquest mes de novembre.


És emocionant veure com els infants gaudeixen amb cada nova proposta. El dia del paper de cel·lofana, miraven pels vidres de l'espai i descobrien que el món era d'un altre color!  




Quan vam omplir safates amb pa ratllat, van preferir abocar-lo al terra i tenir més espai per experimentar la sensació de tocar-lo amb les mans i fer-lo lliscar amb les cames. Observar fulles seques i després esmicolar-les, a part de ser molt interessant també els ajuda a desenvolupar la psicomotricitat fina.



I la sorra... és tan especial la manera com rellisca entre els dits i cau... Les nenes i els nens poden gaudir cada dia d'aquesta proposta, ja que hem posat un sorral al pati amb petxines i altres estris perquè explorin i facin volar la seva imaginació!


"El millor per als infants és la sorra. Sempre hi ha una muntanya de sorra. Ella corre incomparablement i amb tendresa per la mà." (Ringelnatz)







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada