divendres, 2 de juny del 2017

SORTIDES

Hola famílies!

Durant la setmana del 22 al 26 de maig, els infants més grans de la llar han sortit dues vegades de l'escola!

La primera va ser dilluns 22. Els nens i nenes de P3 de l'escola Renaixença ens van convidar a jugar durant tot el matí. Un cop allà, vam descobrir que ens havien preparat una sorpresa. Entre tots, infants de la llar i de l'escola, van pintar uns murals amb ceres i van enganxar-hi gomets, així, quan les nenes i nens comencin l'escola al setembre, podran veure aquests murals penjats als passadissos. 

El fet de veure alguna cosa coneguda a un lloc gairebé inexplorat donarà seguretat als infants i ajudarà les mestres de l'escola a començar a establir els vincles afectius, tan necessaris en aquestes edats, amb els nens i nenes.




I mentre els infants estaven pintant i enganxant gomets, alguns van rebre una visita molt especial... els seus germans grans!! Als nens i nenes de la llar els va fer molta il·lusió i van gaudir d'una estona molt emotiva amb ells.


I un cop van acabar els murals... a gaudir del pati, de les joguines i de la companyia d'altres infants.






La segona sortida va ser dijous 25. Aquest cop, vam anar al parc que hi ha davant de l'escola Renaixença. Va ser una sortida molt especial, ja que era la primera vegada que sortíem al carrer. En aquesta ocasió, ens van acompanyar algunes famílies i vam gaudir molt de la seva companyia i ganes de jugar.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada