dijous, 22 de desembre del 2016

PROPOSTES AMB MANDARINES

Hola famílies!

Durant el mes de novembre, els nens i les nenes de l'espai mandarina van treballar la psicomotricitat fina mentre pelaven mandarines. Les van olorar, alguns veien com esquitxaven quan en treien la pell... I al final tots i totes se les van menjar.






Després de deixar assecar les peles de les mandarines i també les d'algunes taronges, els infants hi van experimentar. Aquí teniu una petita gravació amb algunes de les acciones que els nens i nenes van fer amb les peles seques.





I per acabar el procés, durant una altra sessió, els infants van experimentar amb les peles amb què havien jugat la setmana anterior, però aquest cop triturades. Van fer servir càpsules de cafè, pots de iogurt, culleres, estris de fusta i metall i alguna olla. Primer van tocar la pols dels cítrics amb les mans i l'espai es va omplir d'una olor molt agradable i coneguda: olor a mandarina, i tot seguit van deixar anar la seva imaginació omplint i buidant, transvasant, fent dibuixos a sobre de la taula i al terra...Va ser un moment de molta concentració, col·laboració i rialles.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada