divendres, 29 de juliol del 2016

FESTA DE FINAL DE CURS 2015-2016

Hola famílies!

El passat dia 15 de juliol, vam celebrar la nostra festa de final de curs.
Quan les famílies van entrar a l'espai mandarina, els infants més grans de la llar ja estaven asseguts esperant veure unes fotos d'alguns moments que han viscut durant la seva estada a la llar.



La sorpresa per a les famílies va ser veure els nens i nenes de l'espai blau amb la samarreta que els mateixos infants havien pintat dies enrere.


En finalitzar el vídeo, la Jéssica, tutora de l'espai de 2-3 anys, va entregar a cadascun un record: una foto de grup de tots els nens i nenes que han crescut junts durant aquest últim any.


I va arribar el moment dels agraïments, dels plors, dels regals... Les mares i pares dels infants de l'espai blau van mostrar el seu agraïment a la Jéssica i a la Bet, directora de la llar i suport del grup de 2-3 anys, fent-los un regal. En aquell instant, l'AMPA també va voler obsequiar a l'avi del Sergi per haver-nos ajudat a tenir el nostre hort a la llar.


Després d'una estona plena de sentiments i emocions, en va arribar una altra plena de jocs i moviment. A la placeta del davant de la llar, hi havia dos castells inflables enormes i molts jocs per gaudir en família. Així que, tant els infants de la llar com els seus germans més grans van poder gastar energies en aquest dia especial.







I per acabar aquesta tarda i recuperar energies, entre tots i totes vam muntar unes taules al pati de la llar per gaudir d'un sopar de germanor al qual no va faltar la traca final.





MOLTES GRÀCIES A TOTES LES FAMÍLIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ I PARTICIPACIÓ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada